تنیس البو

سندرم تونل کارپال
سندرم تونل کارپال
آگوست 16, 2020
سندروم پیریفورمیس
سندروم پیریفورمیس
آگوست 23, 2020
نمایش همه

تنیس البو

تنیس البو

تنیس البو

تنیس البو یا سندرم آرنج تنیس بازان شایع ترین علت بروز درد و ناراحتی در مفصل آرنج است که به دلیل شیوع بالای آن در ورزشکاران رشته تنیس با این نام شناخته می شود.

احساس درد در قسمت خارجی آرنج مهم ترین نشخصه این آسیب است که سبب اختلال در عملکرد مفصل آرنج می شود.

حرکات مکرر آرنج بدلیل فعالیت های تکراری که نیازمند خم و راست کردن آرنج و دست هستند رایج ترین علت بروز سندرم آرنج تنیس بازان است.

در طی این بیماری تاندون عضلاتی که در قسمت خارجی ساعد قرار دارد و به حرکات دست و مچ دست کمک می کند ملهب می شود.

عدم درمان و رسیدگی به موقع به این آسیب شایع می تواند سبب بروز عوارض جدی تری برای فرد شود که درمان بیماری را بسیار دشوار می شود.

درد این بیماری معمولا بطور تدریجی و با گذشت زمان تشدید شده و با علائمی همچون التهاب، درد و ضعف آرنج نیز همراه است  با حرکت دادن آرنج تشدید می شود.

بتدریج و با پیشرفت بیماری مفصل آرنج به لمس و فشار حساس شده و هرگونه فعالیت آرنج دردناک می شود.

درد و عوارض ایجاد شده در اثر تنیس البو سبب محدود شدن حرکات آرنج و ناتوانی فرد در ورزش و حتی انجام امور روزمره خود می شود.

در شرایط حاد درد به ساعد و دست منتشر شده و گاهی نیز به قسمت پشتی بازو منتشر می شود.

تنیس البو

روش های درمان تنیس البو

از آن جایی که امکان درمان خودبخودی این بیماری وجود ندارد و بی توجهی به آن سبب تشدید علائم و عوارض ایجاد شده برای بیمار می شود بهتر است اقدامات درمانی هرچه سریع تر آغاز شوند.

کاهش سطح فعالیت ها با اندام فوقانی برای جلوگیری از وارد شدن فشار بیش از حد بر آرنج و تشدید درد و ناراحتی بیماری تنیس البو به مبتلایان توصیه می شود.

ممکن است پزشک با تجویز اسپلینت های مخصوص آرنج اقدام به محدود کردن حرکات آرنج کند تا از حرکات بیش از حد آرنج و وارد شدن فشار بیشتر بر مفصل آرنج جلوگیری کند.

قرار دادن کمپرس یخ بر روی محل دردناک به کاهش درد و التهاب آرنج کمک زیادی می کند.

فیزیوتراپی موثرترین روش درمان تنیس البو است که با مراجعه به کلینیک فیزیوتراپی سینوهه ( فیزیوتراپی در ظفر ) می توانید از آن بهره مند شوید.

بهبود و حفظ دامنه حرکتی بدون درد و ناراحتی ، حفظ قدرت طبیعی آرنج و افزایش انعطاف پذیری آرنج از مهم ترین اهداف فیزیوتراپی در درمان سندرم آرنج تنیس بازان هستند.

الکتروتراپی با دستگاه تنس ، ماساژ و درمان های دستی و تمرینات کششی و تقویتی از موثرترین راهکارهای فیزیوتراپی در درمان تنیس البو هستند.

تمرینات کششی نقش زیادی در بهبود دامنه حرکتی آرنج داشته و تمرینات تقویتی با تقویت عضلات آرنج به افزایش قدرت مفصل و تسریع بهبودی کمک می کند.

جراحی نیز در موارد حاد و پیشرفته بیماری که اقدامات ذکر شده نتوانند کمکی به بهبود شرایط بیمار بکنند انجام می گیرد.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی دست – فیزیوتراپی ورزشی در شریعتی – فیزیوتراپی آرنج – فیزیوتراپی در قلهک – فیزیوتراپی در ظفر