دلایل کمردرد چیست؟

  1. خانه
  2. مقالات
  3. دلایل کمردرد چیست؟
دلایل کمردرد چیست؟

دلایل کمردرد چیست؟

بسیاری از آسیب ها، شرایط و بیماری ها می توانند باعث کمردرد شوند. آنها عبارتند از:

کشیدگی و رگ به رگ شدن کمر: کشیدگی و رگ به رگ شدن کمر شایع ترین علت کمردرد است. شما می توانید با بلند کردن چیزی خیلی سنگین یا بلند نکردن ایمن به عضلات، تاندون ها یا رباط ها آسیب بزنید. برخی از افراد با عطسه، سرفه، چرخش یا خم شدن کمر خود را تحت فشار قرار می دهند.

شکستگی: استخوان‌های ستون فقرات می‌توانند در حین تصادف بشکنند، مانند تصادف اتومبیل یا سقوط. برخی شرایط (مانند اسپوندیلولیز یا پوکی استخوان) خطر شکستگی را افزایش می دهند.

مشکلات دیسک: دیسک‌ها از مهره‌ها (استخوان‌های کوچک ستون فقرات) محافظت می‌کنند. دیسک ها می توانند از موقعیت خود در ستون فقرات برآمده شوند و به عصب فشار وارد کنند. آنها همچنین می توانند پاره شوند (فتق دیسک). با افزایش سن، دیسک‌ها صاف‌تر می‌شوند و محافظت کمتری ارائه می‌کنند (بیماری دیسک دژنراتیو).

سایر دلایل کمردرد چیست؟

مشکلات ساختاری: وضعیتی به نام تنگی نخاعی زمانی اتفاق می‌افتد که ستون فقرات برای طناب نخاعی خیلی باریک باشد. نیشگون گرفتن نخاع می تواند باعث درد شدید عصب سیاتیک و کمردرد شود. اسکولیوز (انحنای ستون فقرات) می تواند منجر به درد، سفتی و مشکل در حرکت شود.

آرتریت: استئوآرتریت شایع ترین نوع آرتریت است که باعث کمردرد می شود. اسپوندیلیت آنکیلوزان باعث کمردرد، التهاب و سفتی در ستون فقرات می شود.

بیماری: تومورهای ستون فقرات، عفونت ها و چندین نوع سرطان می توانند باعث کمردرد شوند. شرایط دیگر نیز می تواند باعث کمردرد شود. اینها شامل سنگ کلیه و آنوریسم آئورت شکمی است.

اسپوندیلولیستزیس: این وضعیت باعث می شود که مهره های ستون فقرات از جای خود خارج شوند. اسپوندیلولیستزیس منجر به کمردرد و اغلب پا درد نیز می شود.

کمردرد چگونه تشخیص داده می شود؟

فیزیوتراپیست شما در مورد علائم شما می پرسد و یک معاینه فیزیکی انجام می دهد. برای بررسی استخوان‌های شکسته یا آسیب‌های دیگر، ممکن است ارائه‌دهنده شما مطالعات تصویربرداری را سفارش دهد. این مطالعات به درمانگر و فیزیوتراپیست شما کمک می کند تا تصاویر واضحی از مهره ها، دیسک ها، عضلات، رباط ها و تاندون های شما را ببیند.

پزشک و فیزیوتراپیست شما ممکن است سفارش دهد:

  • اشعه ایکس ستون فقرات، که از تابش برای تولید تصاویری از استخوان ها استفاده می کند.
    MRI که از آهنربا و امواج رادیویی برای ایجاد تصاویری از استخوان ها، ماهیچه ها، تاندون ها و سایر بافت های نرم استفاده می کند.
  • سی تی اسکن، که از اشعه ایکس و کامپیوتر برای ایجاد تصاویر سه بعدی از استخوان ها و بافت های نرم استفاده می کند.
  • الکترومیوگرافی (EMG) برای آزمایش اعصاب و عضلات و بررسی نوروپاتی (آسیب عصبی)، که می تواند باعث گزگز یا بی حسی در پاهای شما شود.
  • بسته به علت درد، پزشک ممکن است آزمایش خون یا آزمایش ادرار را نیز تجویز کند. آزمایش خون می تواند نشانگرهای ژنتیکی را برای برخی از بیماری هایی که باعث کمردرد می شوند (مانند اسپوندیلیت آنکیلوزان) شناسایی کند. آزمایش ادرار وجود سنگ کلیه را که باعث درد در پهلو (دو طرف کمر) می شود، بررسی می کند.

 

کلمات مرتبط :

دلایل کمردرد چیست؟ – فیزیوتراپی کمردرد – درمان کمردرد با فیزیوتراپی – بهترین درمان کمردرد – بهترین فیزیوتراپی در خیابان شریعتی