فیزیوتراپی کمر یکی از روش های موثر در درمان مشکلات ستون فقرات در ناجیه کمر است که نیاز به انجام جراحی را تا حد زیادی کاهش می دهد.
اهداف فیزیوتراپی کاهش درد ، بهبود عملکرد و کاهش مشکلات ناشی از درد در بیمار برای داشتن زندگی بهتر و با کمترین درد است ، فیزیوتراپی همچنین کمک زیادی به کاهش هزینه های درمانی می کند.
روش های فیزیوتراپی کمر
تمرین درمانی شامل تمرینات کششی برای افزایش انعطاف پذیری و تمرینات تقویتی برای تقویت عضلات شکم و کمر و محافظت بیشتر از عضلات شکم و کمر
استفاده از گرما سبب افزایش جریان خون در محل دردناک شده و علاوه بر کمک به تسکین درد روند بهبودی را سرعت می بخشد.
استفاده از سرما نیز سبب کاهش التهاب در بافت آسیب دیده می شود.
تحریک الکتریکی شامل الکتروتراپی و التراسوند نیز به تسکین درد کمک کرده و به افزایش سرعت بهبودی کمک می کند.
لیزر تراپی با لیزر پرتوان و کم توان علاوه بر تسکین درد با انتقال انرژی به بافت های آسیب دیده بدن روند بهبودی را سرعت میبخشد و به بازسازی بات های آسیب دیده در بدن کمک می کند.
تراکشن ستون فقرات شامل کشش مکانیکی و دستی ستون مهره ها برای ایجاد فاصله بین مهره هایی که به هم نزدیک شده اند.
مگنت تراپی با استفاده از خواص الکترومغناطیسی می تواند به درمان مشکلات کمر کمک کند.
تکنیک های درمان دستی نیز به عنوان یکی از روش های موثر در درمان مشکلات ستون فقرات شناخته می شوند.
فیزیوتراپی قبل و بعد از جراحی
شواهد قابل توجهی وجود دارد که مزایای فیزیوتراپی و ورزش را قبل و بعد از جراحی کمر تأیید می کند. قدرت و ثباتی که فیزیوتراپی فراهم می کند ، می تواند به طور قابل توجهی زمان بهبودی بیمار را بعد از جراحی کوتاه کند.
فیزیوتراپی و ورزش بخش مهمی از درمانهای بیشتر بیماران کمردرد از جمله مواردی است که تحت مراقبتهای غیر جراحی و جراحی قرار دارند. دلیل این امر این است که بیمارانی که کمردرد دارند در شرایط مطلوب جسمی بیمار بهبود می یابند. تا زمانی که منع مصرفی برای فیزیوتراپی وجود نداشته باشد یا بیمار به عمل جراحی اورژانسی نیاز داشته باشد ، به بیشتر بیماران توصیه می شود قبل از جراحی کمر با متخصص فیزیوتراپی مشورت های لازم را انجام دهند.
کلمات مرتبط :