اهمیت فیزیوتراپی برای کمردرد

بر اساس آمارها بیش از ۷۰ درصد از افراد در مقطعی از زندگی خود کمردرد را تجربه خواهند کرد. منشا کمردرد اغلب ناشناخته است و در ۸۵ درصد موارد به عنوان کمردرد غیراختصاصی تشخیص داده می شود، بیشتر به این دلیل که علت کمردرد پیچیده است. علائم اصلی آسیب احتمالی کمر شامل سوزن سوزن شدن و بی‌حسی در پا است. مشکلات رایج شامل پوشیدن کفش، نشستن، دراز کشیدن روی تخت و بلند کردن وسایل است.

افراد مبتلا به کمردرد اغلب اسکن می شوند تا علت درد خود را دریابند. مهم است که نتایج اسکن با علائم فیزیکی فرد مطابقت داشته باشد، زیرا اغلب افراد می توانند بدون علائم زندگی کنند.

میزان بهبودی کمردرد حاد ۹۰ درصد است و فیزیوتراپی در کاهش علائم و همچنین هدایت بازگشت تدریجی به ورزش و حرکت از طریق ستون فقرات مهم است. بخش کوچکتری از مردم به کمردرد مزمن مبتلا می شوند که ۶ ماه یا بیشتر طول می کشد. این افراد به دلیل تأثیری که آسیب آنها بر زندگی شخصی و شغلی آنها می گذارد، عموماً میزان افسردگی و رضایت شغلی آنها کاهش یافته است.

اهمیت فیزیوتراپی برای کمردرد

تحقیقات این تصور را که باید استراحت در بستر را برای بیماران مبتلا به کمردرد تجویز کنید، حذف کرد. این اغلب استراتژی های حفاظتی و انطباقی را افزایش می دهد که منجر به نتایج بدتر می شود.

فیزیوتراپی به عنوان موثرترین روش درمان غیرجراحی کمردرد حاد و مزمن شناخته می شود که در مرکز فیزیوتراپی سینوهه در شریعتی به مراجعه کنندگان عزیز ارائه می شود.

درمان دستی از تکنیک های فیزیوتراپی ستون فقرات است که درد را برای مدت کوتاهی کاهش می دهد و برای مدیریت علائم مفید است.

تمرینات فردی برای کاهش ناتوانی و بهبود عملکرد با هدایت اهداف شخصی و حرفه ای بیمار استفاده می شود. اینها برای رسیدگی به علت آسیب به جای مدیریت مداوم علائم طولانی مدت طراحی شده اند.

آب درمانی دو مزیت برای مدیریت کمردرد حاد و مزمن دارد. شناوری که بارگذاری را از طریق مفاصل و ماهیچه ها کاهش می دهد و به بدن اجازه می دهد آزادانه در جایی که ممکن است در خشکی محدود شود حرکت کند. ویسکوزیته آب که در اطراف بیمار مقاومت ایجاد می کند، امکان تقویت را فراهم می کند.

پیلاتس روی حرکت ایمن تمرکز می کند و در عین حال قدرت و کنترل حرکات را ایجاد می کند. پیلاتس همچنین در هواپیماهای مختلف کار می کند و امکان حرکت بهتر را بدون وزن بدن آنها فراهم می کند.

اهمیت فیزیوتراپی برای کمردرد به این دلیل است که فیزیوتراپی علاوه بر کمک به تسکین درد به درمان عامل زمینه ای نیز کمک زیادی خواهد کرد و از بروز آسیب دیدگی مجدد و یا تشدید درد و ناراحتی پیشگیری می کند.

رایج ترین دلایل کمردرد که فیزیوتراپی در آن ها کمک کننده است عبارتند از :

  • فتق و بیرون زدگی دیسک کمر
  • برآمدگی دیسک کمر
  • تنگی کانال نخاعی
  • درد سیاتیک 
  • سندرم پیریفورمیس
  • کشیدگی عضلات و رباط های کمر
  • جابجایی مهره ها

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی برای کمردرد – فیزیوتراپی در درمان دیسک کمر – اهمیت فیزیوتراپی برای کمردرد – درمان کمردرد با فیزیوتراپی