فیزیوتراپی برای درمان آرتروز زانو در مرکز فیزیوتراپی سینوهه در شریعتی با استفاده از تجهیزات پیشرفته فیزیوتراپی و بر اساس بروزترین متدهای درمانی ارائه می شود.

آرتروز زانو یک وضعیت پیشرونده و دژنراتیو است که بر غضروف صاف که از انتهای استخوان محافظت می کند، تأثیر می گذارد. این غضروف به آرامی آسیب دیده و فرسوده می شود و باعث التهاب و درد در مفصل می شود.

علت دقیق بروز آرتروز زانو مشخص نیست اما عوامل متعددی ممکن است خطرات را افزایش دهند که عبارتند از: آسیب های قبلی زانو، اضافه وزن، افزایش سن، سابقه خانوادگی OA، دوره های مکرر نقرس یا آرتریت سپتیک، ورزش های پر فشار و مشاغلی که شامل حرکات مکرر زانو مانند چمباتمه زدن هستند.

علائم آرتروز زانو

درد، محدودیت دامنه حرکتی، سفتی (بدتر در اوایل صبح)، تورم، تحرک ضعیف، بزرگتر از ظاهر معمولی مفصل زانو و اختلال خواب از علائم شایع‌تر هستند.

فیزیوتراپی برای درمان آرتروز زانو

برنامه تمرینی – این مهمترین بخش فیزیوتراپی برای آرتروز زانو است، فیزیوتراپیست به شما آموزش می دهد که با کدام تمرینات شروع کنید، چه زمانی تمرینات دیگر را اضافه کنید و همچنین چگونه تمرینات را پیش ببرید.

ماساژ – شامل انواع تکنیک ها با فشار کافی از طریق بافت سطحی برای رسیدن به ساختارهای خوابیده عمیق. برای افزایش جریان خون، کاهش تورم، کاهش اسپاسم عضلانی و ترمیم بافت طبیعی استفاده می شود.

موبیلیزاسیون – یک تکنیک دستی که در آن مفاصل و بافت های نرم به آرامی توسط فیزیوتراپیست حرکت داده می شود تا محدوده طبیعی را بازیابی کند، بافت ها را دستکاری کرده و درد را تسکین دهد.

اولتراسونیک تراپی: امواج صوتی را به بافت ها منتقل می کند و واکنش های شیمیایی بدن و فرآیند التیام را تحریک می کند، همانطور که تکان دادن یک لوله آزمایش در آزمایشگاه سرعت یک واکنش شیمیایی را افزایش می دهد. اسپاسم بافتی را کاهش می‌دهد، بهبودی را تسریع می‌کند و باعث تسکین درد می‌شود.

درمان تداخلی – جریان الکتریکی کمی را به بافت ها وارد می کند و می تواند در فرکانس های مختلف برای اثرات درمانی متفاوت استفاده شود. به عنوان مثال. تسکین درد، تحریک عضلانی یا عصبی، بهبود جریان خون و کاهش التهاب.

آموزش مجدد راه رفتن – اگر برای راه رفتن یا تحمل وزن از طریق زانو مشکل دارید، آموزش داده خواهد شد. این ممکن است شامل استفاده از یک وسیله کمکی راه رفتن باشد که به شما اجازه می دهد تا به طور معمول با علائم کاهش یافته راه بروید.

سوزن خشک – در این روش فیزیوتراپیست سوزن هایی را در پوست قرار می دهد تا جریان انرژی را افزایش یا کاهش دهد و باعث تسکین و التیام درد شود.

تیپینگ – ممکن است در صورت لزوم برای محدود کردن حرکت غیر طبیعی و جلوگیری از آسیب بیشتر استفاده شود.

سایر روشهای درمانی

استراحت فعال – فعال باشید اما از فعالیت های تشدید کننده به ویژه فعالیت های زانو زدن یا تحمل وزن مانند دویدن خودداری کنید. هنگام داشتن یک “روز خوب” وسوسه نشوید که در آن زیاده روی کنید، همچنین در یک “روز بد” در محدوده درد فعال باشید.

تزریق داروهای استروئیدی – یک استروئید مستقیماً به ساختار آسیب دیده تزریق می شود. تأثیر چشمگیری در از بین بردن التهاب و بهبودی دارد.

استفاده از کمپرس یخ – حداکثر به مدت ۲۰ دقیقه و ۳ تا ۴ بار در روز از کمپرس یخ استفاده کنید. سرما سبب کاهش درد و التهاب می شود.

کنترل وزن – مهم است زیرا اضافه وزن مفاصل زانو را تحت فشار بسیار بیشتری قرار می دهد.

 

کلمات مرتبط :

فیزیوتراپی برای درمان آرتروز زانو – تزریق اوزون برای آرتروز زانو – درمان آرتروز زانو با فیزیوتراپی – فیزیوتراپی در ظفر – فیزیوتراپی در شریعتی